(14-12-2011, Saat:13:43)maydoz yazdı: (14-12-2011, Saat:12:37)BaSKaN yazdı: (14-12-2011, Saat:00:02)veyron yazdı: ben beyaz fiorinoya film yaptırmayı düşünüyorum tüv türk ten sorun çıkarmı yaptıran arkadaşlardan bilgi verirse sevinirim
Dostum kaç numara film yaptırırsan yaptır Tuv tarafından Hafifkusurlu olarak muayenen onaylanıyor, ben geçen ay muayene yaptırdım aracımdada 3 no film var en koyusundan..
ali abi eğer ilk muayenede hafif kusur almışsan ikinci muayenede aynı film ağır kusur oluyor değilmi?
hiç filmli bir araçla iki defa muayeneye girmedim ondan bilmiyorum
Halk arasında bu soru dolanıp duruyor, fakat ben böyle bir sorun yaşamadım, ilk muayenedeki hafif kusurun adı diğer muayenelerde ağır kusura dönmez, asıl olay şudur, diyelimki ruhsattaki muayene onay yeri bitti Ek-1 düzenleyip muayeneye gittik ve camlardaki filmden ötürü camlarca film var ... hafif kusurlu olarak muayene onaylandı yazınca Trafik şubedeki dostlar malum nedenlerden sanırım sıkıntı çıkartıyor gidip filmleri söktür burayada Ek-1,e filmler sökülmüştür yazdır gel diyebilmektedirler, başıma geldiği için bu kadar açık ve net yazdım...