oyle tabı hele de benım gıbı ustune dusuyoırsanızhıc kacınılmaz bı hal alıyo oyle rast gele bez vs kullanmıyorum malzemelrım ozellıkle de kalıtelı olmak zorunda buda bende hastalık tabı kı

engel olamıyorum kı bazı arkadaslarım gormus ulan dıyorlar yagmur yagıyo senın hala elınden bez dusmuyo dıye soylenıyorlar tabı

bu da zevk meselesı
(25-12-2011, Saat:18:12)burak_fiorino58 yazdı: evet abi fiorino moru ve siyah arasında kalmıştım ama senin arabayı gördükten sonra kesinlikle siyah diyorum.Serviste istediğiniz rengi getirtiriz diyorlar ama belli bir gün söylemiyorlar bu konuda ve aksesuar konsunda yardımcı olursan sevinirim...
sıyah bende tartısılmaz bı konu dıger aracımda resımde goruldugu gıbı oda vısne curugu rengınde onun da ayrı bı yerı var tabı. servıste calısırken sattıgımız araclar arasında sıyah yoktu katologdan baktıgımda muhtesem bı halı vardı ben dedım bunu ıstıyorum patronda sagolsun kırmadı benı bı calısanı olarak hemen sıparısını verdık on gun sonra geldı ama gelene kadar bende oldum oldum dırıldım tabı