Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Portbagaj çantası?
officer Çevrimdışı
200
Üye
Üye
Uye No: 2649
Nereden: 44 Malatya
M.Yılı: 2012
Aracı: FİORİNO
Yorumları: 59

Teşekkür Puanı: 0
Rep Ver:
Portbagaj çantası?

[Resim: 27qsz.jpg]

Resmi başka bi sitede buldum büyük ihtimalle burdan bir arkadaşın aracı, teşhir etmemek için plakasını kapatarak bir şey sormak istiyorum...

Portbagaj çubukları üzerindeki çantayı nerden buluruz? Ben internette araştırdım aksesuar bodykit yapan firmaların fiorino için böyle bir uygulaması yok... Malatyada aksesuar anlayışı maalesef marşpiyelle olmadı krom kapı koluyla sınırlı... İstanbulda veya Bursada bu işi yapan yerler ve yaptıkları çalışmaların resimlerini paylaşabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum...
[Resim: 7r9x0.png]
30-01-2012, Saat:14:04
isoskeisos Çevrimdışı
200
Site Yetkilisi
Üye
Uye No: 62
Nereden: 17 Çanakkale
M.Yılı: 2011
Yorumları: 2,197

Teşekkür Puanı: 51
Rep Ver:
Cvp: Portbagaj çantası?
(30-01-2012, Saat:14:04)officer_**er yazdı: Resmi başka bi sitede buldum büyük ihtimalle burdan bir arkadaşın aracı, teşhir etmemek için plakasını kapatarak bir şey sormak istiyorum...

Portbagaj çubukları üzerindeki çantayı nerden buluruz? Ben internette araştırdım aksesuar bodykit yapan firmaların fiorino için böyle bir uygulaması yok... Malatyada aksesuar anlayışı maalesef marşpiyelle olmadı krom kapı koluyla sınırlı... İstanbulda veya Bursada bu işi yapan yerler ve yaptıkları çalışmaların resimlerini paylaşabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum...

Sevgili kardeşim ; Bu port bagaj fioya özgü üretilmiş değildir. Daha sonradan araç rengine boyanmış ve başarılı güzel bir görüntü sağlanmıştır.
Bu nedenden aksesuar satılan yerlerden veya internetten yapacağınız araştırmalara göre, kendinizin belirliyeceği ölçü ve hacıma göre tercih edebileceğiniz bir potbagaj bulabilirsiniz..
Dikkat etmeniz gereken tek şey; Aracınızın tavanında aero dinamiği en az şekilde etkiliyebilecek , aracın tavan en ve boyuna uygun olanını seçmenizdir..
Böyle bile olsa Bu tavan port bagajları seyir esnasında, Sürüş Hava akımını etkileyeceğinden(Özellikle uzun yol sırasında) aracınızın yakıt tüketimini %10-15 aralığında artıracağını da bilmenizde yarar var..
30-01-2012, Saat:16:57
www Cevapla
REAL Çevrimdışı
200
Yasaklı
Yasaklı
Uye No: 564
Nereden: 01 Adana
M.Yılı: 2007
Yorumları: 107

Rep Ver:
ben bu tip den evelki aracımda kullandım satarken alıkoydum markası Jetbag çok memnundum uzun gezilerimde yükümü onu doldurur (kapasitesi 75 kg ) bagajı boş tutar. yükün arkada tek nokta olmasından kurtulurdum yukarda daha dengeli yük dagılım oluyor ancak onunda sakıncası var agırlık merkezi yukarı çıkıyor ve moment oluşturuyor bunun sakıncası da şu arac bunun la hava akımlarında etkileniyor yani rüzgar da direksiyona daha sıkı tutmak gerek zaten üzerinde de yazar hızınız 120 km nin üstünde olmasın diye direksiyon hakimiyetini ciddi etkiliyor çünkü burada benim merak ettigim bunu takıp da aksesuar niyetine gezenler v ar şaşıyorum dogrusu ben seyahatim bittigi gün söküyorm hatta seyahate 1 haftadan fazla ara vereceksem yine sökerim
bunlara dikkat etmek gerek ayrıca diger önemli husus yükün bag içinde iyice dagıtılıp yani dengeli bir şekilde gegi filesi ile v eya ahtopat lastikler ile tuturulması çok önemli.
31-01-2012, Saat:03:04
officer Çevrimdışı
200
Üye
Üye
Uye No: 2649
Nereden: 44 Malatya
M.Yılı: 2012
Yorumları: 59

Teşekkür Puanı: 0
Rep Ver:
(31-01-2012, Saat:03:04)REAL yazdı: ben bu tip den evelki aracımda kullandım satarken alıkoydum markası Jetbag çok memnundum uzun gezilerimde yükümü onu doldurur (kapasitesi 75 kg ) bagajı boş tutar. yükün arkada tek nokta olmasından kurtulurdum yukarda daha dengeli yük dagılım oluyor ancak onunda sakıncası var agırlık merkezi yukarı çıkıyor ve moment oluşturuyor bunun sakıncası da şu arac bunun la hava akımlarında etkileniyor yani rüzgar da direksiyona daha sıkı tutmak gerek zaten üzerinde de yazar hızınız 120 km nin üstünde olmasın diye direksiyon hakimiyetini ciddi etkiliyor çünkü burada benim merak ettigim bunu takıp da aksesuar niyetine gezenler v ar şaşıyorum dogrusu ben seyahatim bittigi gün söküyorm hatta seyahate 1 haftadan fazla ara vereceksem yine sökerim
bunlara dikkat etmek gerek ayrıca diger önemli husus yükün bag içinde iyice dagıtılıp yani dengeli bir şekilde gegi filesi ile v eya ahtopat lastikler ile tuturulması çok önemli.

Aksesuar amaçlı kullanmayı düşünmüyorum... Tatil amaçlı gittiğim yerlerde hep ıvır zıvır alıyorum gelirken bagaja sığmıyor kavga dövüş otobüse vermek zorunda kalıyorum hep...Blushing
[Resim: 7r9x0.png]
31-01-2012, Saat:13:03
REAL Çevrimdışı
200
Yasaklı
Yasaklı
Uye No: 564
Nereden: 01 Adana
M.Yılı: 2007
Yorumları: 107

Rep Ver:
ozaman iyi bir çözüm işte zaten fio bagaj dan yana nasipsiz bir araç.
31-01-2012, Saat:15:55

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  fiorino emotion için portbagaj ufukbil2000 2 5,803 08-06-2012, Saat:20:25
Son Yorum: 3rdi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi