(08-04-2012, Saat:00:02)BaSKaN yazdı: (07-04-2012, Saat:21:24)Ozan Önal yazdı: ben bursada bir tane fio gördüm takside. Oda uludağa çıkan taksilerden olduğu için heralde. Bursada geri kalan taksi dolmuş vb bilimum araçların sıralaması şu şekilde
1- benzinli albea
2- dizel albea
3- dizel logan
4- benzinli logan
1 tanede numune olan audi a4 quattro muz ve audi a6 quattro aracımız var
tabi bunlar vip müşterilerine hizmet veren taksiler. 3-4 sene önce bademlide X5 takside vardı ama kaldırılmış sanırım.
Ozan iyiki hatırlattın Benzinli Albeayı unutmuştum evet onuda tutuyorlar, diğer tofaş kuş serisinin artık esamesi okunmuyor, olsada müşteri seçiyor binmiyor, bu arada Ford focus - Renault Megane2 - Toyota Corolla - Doblo 1.3 multijet marka araçlarda az sayıda olsada ticaride varlar...
evet abi varlar. ama ben ankaradaki kadar şahane araçları taksi yapan başka şehir görmedim. en dandik araçları hyundai accent. dacia albea ortalarda yok. genel çoğunluk mesela ford focus. mescedes bile var taksilerde.
bu arada bursa ankara ve istanbulda 3-4 yıla kadar bütün taksiler bunlardan olucak.
![[Resim: karsan-taxi.jpg]](http://1.bp.blogspot.com/_40xzahqBVOg/TO1mXKlVsKI/AAAAAAAAB9g/viASbJO9WRw/s1600/karsan-taxi.jpg)
4 farklı versiyonu olucak.
dizel
benzinli + lpg
doğalgazlı
elektrikli
bayılıyorum bu araçlara kullanımı o kadar rahat ki ve gırtlağına kadar dolu araçlar...
arka yolcular için hava yastığını bile düşündüler