(03-02-2013, Saat:13:09)fiorino51 yazdı: Forumumuzda sizin değindiğiniz yorum bırakma tartışma soru sorma gibi forumu sürükleyecek işleri yapan sizler gibi bir avuç insan insanlar okuyup gidiyor gidiş o gidiş sahip çıkma ilerletme adına taşın altına eline koyan yok eksik olan nedir söyleyin yapalım 3 yıldır tam olarak bir büyümeyi ilerlemeyi sağlayamadık bir çatı altında olalım istedik ama olmuyor
taşın altına el koymaya gerek yok yani bir kişi aracında bir arıza olmuştur arızasını yaptırdıktan sonra foruma gelip şöyle oldu şöyle yaptırdım demesi herkesin başına gelebilecek şeylerden veya o arıza hakkında herkes bilgilenir veya ona yanlış yapılmış bir şey varsa en azından haberdar olur kendisi içinde tecrübe olur yani çok basit şeyler bunlar kardeş
hayırlı forumlar iyi paylaşımlar
(03-02-2013, Saat:02:01)MUSTAFA UYSAL yazdı: çok önemli bir konuya deyindin tamamen katılıyorum.burada herkes bilgi birikimini paylaşırsa birilerine fayda sağlıyacağını düşünüyorum.aslında bellirli bir gün belirleyip aynı anda aktif olsak daha güzel olur.bu culubü biraz daha çanlandırırsak daha güzel olur bence.
belki herkesi online yapmak zor olabilir ama paylaşımlara destek vermek veya takdir etmek emeğe karşılık vermekte yeter bakıp işini görüp gitmek yerine tamam insanlar işini görsün bişeyler öğrenmesi için var bu forumlar hayırlı forumlar iyi paylaşımlar
(03-02-2013, Saat:00:54)agrilon yazdı: haklısın kardeş forumda okunma sayısı izlenme sayısı göz önünde bulundurursak yorumlar çok az ben normal üye olarak elimden geldigi kadar yorumlarımı yazıyorum.bilgi paylaşıldıkca güzeldir diyorum saygılar
saygı bizden güzel kardeşim bakıyorum bayağı üye sayımız var bu üyelerimizin hemen hemen hepsinin çeşitli araçları var ufak defek mutlaka araçlarda bir takım sıkıntılar oluyodur bunları birbirimize sormak veya fikir vermek varsa yanlışımızı düzeltmek vs vs hayırlı forumlar iyi paylaşımlar