(14-05-2014, Saat:12:04)dynafiofio59 yazdı: my93 arabanın devir yükseldikçe ulaştığı km/sa cinsinden durumunu paylaşırsan turbo ile ilgili bir arızanın olup olmadığı konusunda yardımcı olmaya çalışırım.turbo gitse baygın eşşek gibi olur araban tabir-i caizse.kazasız belasız
ALLAH'a şükür o kadarda değil durum

mesela aklımda yanlış kalmadıysa 130km/sa te devir 2500 civarındaydı dahada çıkmıyordu yukarı
(14-05-2014, Saat:12:24)Levent SARI yazdı: Balataların zayıfsa zorlanmadan sonra sıyırabilir buda performansın düşmesi demek. Turboyla ilgili pek bilgim yok ama onuda 1. viteste anlarsın 1'e tak gaza yüklen koltuğa yapışıyorsan turbo sağlamdır .
turbodan kaynaklı bir sıkıntı değil o zaman çok şükür
(14-05-2014, Saat:14:56)E R E N yazdı: bende geçenlerde park ederken araba tümseği aşamayınca devir yükseldi ve şahinler gaz kesip verir ya aynı öyle ses geldi ama devir saati oynamadı motor vın vın vın etti sonra geriden gelip tümseği aştım ama neden böyle yapıyor birde balatayı sıyırma durumu olmuş mudur
saygılar
senin durumu tam anlamadım ama devir saatini sona kadar dayadıysan olabilir diye düşünüyorum..