(28-05-2011, Saat:05:10)whiterose yazdı: aynı sorunla başbaşayım
amortisör mü değişecek yaylar mı bilemedim,anlamadığım konu bir aracı hem ticari hemde zıplamayacak bişekilde tasarlamak bukadar mı zor?test sürüşüde yaptım halbu ki ama araç sert gerçekten,önceki aracım opel comboydu,aracta hem bir binek konforu hemde ticari havası vardı ,virajlara hiç savrulmadan giriyordu,ama tipi fioların yanından bile geçemez o ayrı
opelin rahatlığını bu araca uygulayabilir miyim ?
Genellikle fiolarımızın en çok şikayet konularından, arka tarafı kronik olarak zıplatma olayı için çeşit yollar deneyen arkadaşlarımız var.Ancak bu sorun için o kadar araştırmama rağmen kesin çözüm bulan herhangi birini henüz göremedim. Bence En uygunu sanırım Fiat üreticilerinin , Arge gereğince bu sorunu bir şekilde Örneğin arkaya yarı bağımsız yerine tam bağımsız süspansiyon sistemini düzenlemeleri şeklinde yeniden yapılandırmaları gerekmektedir.
Burada bize düşen ise Fiolarımızla ilgili önemli şikayetlerimizi sık sık bu ortamda dile getirerek ,kamuoyu oluşturmalıyız.Bu durumda Bizim forumumuzu mutlaka izlediklerini Bildiğimiz Üreticinin Arge ve halkla ilişkiler bölümlerinini bu isteklerimizi göz önüne alarak(sesimizi duyarak) en azından bundan sonraki üretimlerini buna göre yenilemelerinin sağlanmasını sağlamalıyız. Herkese iyi forumlar dilerim.