(08-12-2010, Saat:16:42)selahattin ata yazdı: benim araç 2010 emo 3700 Km de şuan amortisör takozu ile ilgili bir şikayetim yok ama ilerde olacağa benziyor (çünkü aynı konudan çok şikayeti olan var.)garantisi bitmeden servis değiştirirmi.?
servisin el atması için illaki arızanın oluşması gerekir. saglam parçaya degişim yapamazlar. yaptıkları zaman maliyet ve masraf servise biner çünkü
(06-12-2010, Saat:01:06)jeanpaul yazdı: 1,5 senedir fiorino kullanıyorum, 2 ay önce servise 30000 km bakımına gittiğimde amartisör takozlarımdan ses geldiğini söyledim. Sadece Aydındaki servisin siparişi olarak 17-18 tane sipariş olduğunu öğrendim. 1 ay bekledim Bursadan parça gelmesi için. Demek ki fabrikasyon hata ve Fiat fabrika " ağlamayana meme yok " misali davranıyor.
ben fiorinomu ikinci el aldım 14 bin de idi ve ben alınca araziye gittigim için kısa sürede takozlar takırdamaya başladı servise gittigimde önce sol 1,5 ay sonrada sag hiç hiç sorunsuz degişti hatta ikincisi bayram önecesi 1 haftada geldi sipariş ve takıldı.
ancak şu var benim buradaki servis bir araç servise girdiktin sonra her müşteriyi tel ile arayıp hizmetin degerlendirmesini istiyor. yani cok ciddiler 35 yılı aşmış bir tofaş servisi bana kalırsa fiatın sitesinde servisinizden bahsedin ama suçlamadan tabikii işi sıkılaştırın derim acizane...