(23-11-2011, Saat:18:21)omur yazdı: iki sene önceydi 4 sokak ilerideki eczaneye yürümeye üşendim arabama bindim. eczaneye gittim ilaçlarımı aldım. dönüşte gittiğim yol tek yön olduğu için bir alt yol olan mithat paşa caddesinden dönmem gerekti. evime 100 metre kala nerden çıktığını görmediğim bir trafik polisi önümü kesti, emniyet kemerinizi niye takmıyorsunuz dedi. gel de anlat evim 100 metre ileride şöyleydi de böyleydi de. cezayı yedim, kızayımmı güleyimmi içime oturdu...
sanki kendileri çok takıyorlarda.bir şeyin esnekligi vardır ama hoşgörü sevgi olmadımı balta misali bütün odunları keser ama kendi sapı olan odunu kesemez.
(13-02-2013, Saat:15:59)Admin yazdı: Benim cez yediğim yer ile ilgili il trafik şöyle bir karar almış sanırım buldum kararı
Kod:
2-Sabancı Kız Yurdu ile Bor Fen Lisesi önünde bulunan Üst Geçit arasında hız limiti otomobil türü araçlar için 70/Km/saat; diğer araçlar için (kamyonet, minibüs, otobüs, kamyon, motosiklet v.b.) 50 Km/saat,
hız limitlerinde yok böyle birşey....eger böyle bir sınırlama yapılmışsa hatalıdır resmi gazetede böyle bir hız ayarlaması asla yok.hata var
ARAÇ CİNSİ
KAMYONETTE 50 KM OTOMOBİLDE ŞEHİRİÇİ 50 KM HİÇBİRİNDE 70 KM DİYE BİR HIZ LİMİTİ YOK