(30-01-2012, Saat:02:32)architect39 yazdı: Sevgili ahmet arkadasim İyi iste ne güzel sen biliyorsun dinliyorsun bizde senin tabirinle orta mallarını alıyoruz onları dinliyoruz senin kadar anlamıyoruz iste ne yaparsın. benim dediğim hertz hsk 600 tl morelden de pahalı sorun para değil o parayı hak etmesi herkezin uğraştığı is güç farklı kimse anasının karnında öğrenmiyor bu isleri ya alip deneyerek tada bu tür sitelerden öğrenerek ana senin yorumlarin ve alayci tavırların bence hiç hoş değil bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp arkadasım
Bu arada maydoz arkadasım cevabın ve tavrın için TSK ederim senin yorumlarını dikkate alıp dls 10 cm alicam hersey için TSK
Alaycı yorum etmedim kimse anasının karnında ögrenmiyor ama sende eger yorum alacaksan profosyenel kişilerden almanı tavsiye ederim kulaktan dolma kelimelerle kendin yanlış yaparsın bana veya bi başkasına zararın dokunmaz.ama Sen gelmiş burda diyorsun tofaş bmw den daha iyidir. oda zevk meselesi tabi
Birde Hsk 165 kullanacaksınız sanırım bu mid takımı 3 yolludur bunu kullanmanız için en az 6 kanallı bi anfi kullanmanız gerekli oda 150 rms ten fazla girmeniz gerekli hsk lar 150 rms dir aracın akü durumuna göre ve sistemde gidecek güç kayıplarına karsı en az 160 rms girmeniz gerekli bunları göze alarak o yüzden diyorum size profesyonellere danışınız hsk 165 almak bişe degil onu besleyecek 6 kanal anfi gerekli ve o degerleri veren bir anfi lazım
bir diger konuda sececeginiz teyp de 3 yollu aktif olması lazım
dedigim gibi alay konusu yaptıgım bişey yok sadece yardım etmeye calısıyorum ben size