beyler buldum

direksiyonumda 5 li soket var allahım allahım nasıl mutlu oldum anlatamam.
ayrıca ecuda bütün yazılımlar mevcut esp kontroloru bile var . dün bütün map e baktım.
magneti marelli dediğim zımbırtı ise dediğiniz gibi blue me ile alakalı ama bendeki kontrolcüde sadece bluetooth var. kısacası o cihazdan bulup monte ediceksiniz usvb portunu ayarlıcaksınız. ecu ve radyoya gerekli bağlantılar ile blue me aktif oluyormuş.
nerden öğrendiğime gelirsek. çalıştığım fabrişkaya yunanistandan bir ekip geldi geldikleri araca baktım qubo tabi hemen yapıştım yanına aracı bildiğiniz didik didik ettim . Araç gırtlağına kadar dolu bir araç
tomtom navigasyonuna kadar doluydu.
neyse biraz konuştuktan sonra parça sıkıntısı çektiğimizi söyledim. telefon numarasını mail adresini felan aldım . bir parça sıkıntım olursa aramasını ordan alıp yollayabiliceğini söyledi. ilk siparişimi hemen geçtim tabi. cc kontrolü cim modülü istedim fiyatına bakıp alıcam sanırım eğer uygun fiyatlı ise yazın çok güzel projeler yapıcam iyi takip edin beni
1 cc kontrolü
2 hava yastıkları montajı
3 ısıtmalı koltuklar
4 ısıtma ve soğutmalı torpido gözü
5 elektronik sunroof (bunun yapılabilmesinden çok emin değilim uygun ve uyumlu modül bulmak gerekicek.)
6 ucuza bulabilirsem esp beynini esp montajı
7 mercekli xenon farlar
8 ledli stoplar
9 araç yükseltilecek(aracı babama devrettim sürekli tarla yolunda altı sürtüyor)
öncelik hava yastıklarında. babamı böyle güvenliksiz bir araca bindirdiğimden dolayı tedirginim. tek hava yastığım var malesef.
yeni araç aldım diye fiorinoyu boşlayacak değilim. o benim kobay farem