Sevgili o.shyl17 isterdimki direk konu açıp soru sormadan evvel,üye tanıtım bölümümüzden kendinizi tanıtsanız ve K.p'nizden kullanıcı bilgilerinizi doldurmuş olsanız, böylece hem forum kurallarına uymuş hemde bizlerin nezdinde bir o kadar hoş karşılanmış olurdunuz.!
Şimdi gelelim sualinize, evet bizler fiorino kullanıcısıyız, eğer forumu incelemişseniz gelende hepimizin araçlarından memnun olduğunu görmüş olurdunuz. Ufak tefek beğenilmeyen veya şu,da olsa dediğimiz eksiklikler var tabi ama bu birazda bizlerin doyumsuzluğundan kaynaklanıyor,sonuç itibariyle Fiorino ticari amaçla üretilmiş kamyonet sınıfında bir binek araçtır ve bana kalırsa gerek aracın sınıfı gerek fiyatı gerek kullanım amacını baz aldığımızda araçlarımız hiçte azımsanamayılacak konfora sahip araçlardır,bana kalırsa aracın tek kusuru arka suspansiyonun biraz sert olması,onada zamanla alışıyorsun,şimdi kısa kes te asıl cevaba gel der gibisin?

Linea'mı Fiorino'mu? bence kesinlikle fiorino 95ps Emotion otomatik vides, karar sizin. Sağlıcakla.