(26-05-2012, Saat:12:43)agrilon yazdı: Anladıgım kadarıyla firene basmadıgınız süre hız sabitleme çalışmış oluyor.tek sorun frene bastıgınızda cc sisteminin devre dışı kalmamış olması.onunda elektrigini kesecek röle gibi birşey takılsa nasıl olur derim.neyse sana kolay gelsin bu işi başaracagından eminim kolay gelsin sana...fiat merkeze 9 ay sonra tekrar mesaj attım cc kolunu daha nezaman takacaklarını yoksa arge mühendislerini iştenmi kovduklarını sordum.aracıda hiçbirşey istemeden fiata hibe edecegimide söyledim ama fiat 5 krş luk degerini 3 krş düşürdü.geri dönüş yürekleri yetmedigi için daha yapmadılar.dedigim gibi umarım başarılı olursun fiat a da kapak olur.
Sevgili kardeşim; Fiat Yetkilileri için söylediklerinin tamamına sonuna kadar katılıyorum.
Acaba neden sonradan böyle bir donanımın eklenmesine karşı geliyorlar anlaşılır gibi değil...
Avrupa için ürettiklerine opsiyonel de olsa takılabiliniyorsa, yurtiçine verilenlere neden takılamıyor.Sebebi nedir ? politik mi ? yoksa 2013 yılında araçın model makyajlamasıyla bunu kendileri yaparak satış politikaları için bir stratejisi olarak mı saklıyorlar ?
Madem ki firma olarak bunu yapmıyorsunuz, bırakında elinden gelen değerli genç arkadaşlarımız bunu yapsınlar..
Umarım Ozan kardeşim bunu başaracaktır, zaten sonuna kadar geldi..