(23-10-2012, Saat:16:51)Yasin90 yazdı: Burak bey öncelikle hoş geldiniz
Panorama binek olarak geçer, combilerde ticari olarak geçer.Yani panorama ile muayene 2 yılda bir iken, combide yani ticaride her yıldır.Ayrıca MTV ticaride daha yüksektir.İlk alırken araç fiyatı olarakta ticari combi ucuzdur.Aracın mekaniğinde parçasında falan hiç fark yok combiyle panorama arasında.
Binekten sonra konforlu gelmeyebilir, eğer yük falan taşımayacaksanız aile için falan almayın bunu size kullanan olarak söylüyorum 
Ayrıca ben şuan ankara içinde 7lt yakıyorum, sizde lpg varsa eminim benden az yakıyorsunuzdur 
Yük falan taşıyacaksanız ticari olarak kullanacaksınız tavsiye ederim sağlam arabadır ki multijet motoruda kendini dünya çapında kanıtlamıştır sorunsuz motor binlerce km rahatlıkla kullabilirsiniz
Yasin Bey alakanıza teşekkür ederim..
Aracı aile aracı olarak almayı düşünüyorum devlet memuruyum ticaretle veya yük taşımakla ilgili bir işim yok sadece dediğim gibi araç bana çok rahat ve güzel gelio birde açıkçası kendi aracımın üzerine şöyle 6 7 binden fazla para eklemek istemiyorum ama bu fiyat sizce beni yanıltıyormu bu fark sonrasında benden mtv de muayenede çıkarmı bugun fiyasada benım alabılecegım en ucuz dizel araba38 bınden aşağıya değil bu şekilde alışta bi 10 bin tl daha uyguna gelıcek bana dıye düşünüyorum