aracın teknik belgede 4 yazıyor olması o kadar önemli degil ruhsatta ne yazıyorsa o oldugu için 5 yazıp kemer 4 olursa veya 4 koltuk yazıp 5 kemer olursa ortada uyumsuzluk olacagından tüv kabul etmiyor yoksa ruhsatta ne diyorsa o dur.polis kontrollerde ruhsata bakar teknik belgeye bakmaz..saglık olsun derim yapacak bir şey yok
(22-01-2013, Saat:00:16)fiorino51 yazdı: Ruhsatta 5 yazarak aldığım aracımın fiat merkezden teknik belgesini talep ettim. Belge bugün geldi aracım 4 koltuklu gözüküyor. 4 olarak ruhsatımı düzelltirmiştim. Muayenede sorun yaşamadım. Fiorino 4 koltuklu gözüküyor emniyette doğruladı teknik belgede öyle.
fiattan bende teknik belge istedim geldi ama belgenin standart bir belge oldugu bütün araçlara aynısını kopyala yapıştır mantıgıyla yaptıklarını fark ettim.mesela benim araç 16" jant lastik var onlar 15" yazmışlar.aracım otomatik onlar manuel yazmışlar.teknik belge formaliteden ibaret yani....koltuk sayısı kemer sayısı vatandaşa atılan kazık sayısıdır.murat 124 ler reno stw lerin neresinde kemer var ve nasıl 5 kişilik oluyorlar.olay vatandaşın kandırılmasıdır o kadar.