(30-01-2011, Saat:12:36)NemO_R yazdı: (30-01-2011, Saat:01:33)Nikkfurie yazdı: önceki aracım opelin çağmağından laptop şarz ederdim 4-5 kez akü sıfırladı vurdurdum çalıştı,50 binde sattım hiç bişeyi yoktu,fio yuda merak ettim nası çalışçak diye bi kez denedim tık diye aldı hemde 4. viteste..alışkanlık haline getirmesseniz sorun olmaz bence,he akün şarz tutmuyo devamlı vurdur olmaz elbette neyse problemi gidermek lazım..
Araçlarımızı nekadar sevsekte şunu unutmamamız lazım.Çok yüksek kalitede araçlar kullanmıyoruz.Aracımda havalı korna takılı.Anahtarını havalı konuma getirip aracın kapısını açtım ışık yanarken kornaya bastığımda büyük hüsran dimano yetersiz kalıyor ve aracın ışığı azalıyor.
Bir de komprasör, ve akü al korna için a kardeşim....Trafik kurallarına göre havalı korna yasak bi kere..Avrupa da gürültü kirliliğini önlemek maksadıyla havalı kornalara rağbet ve izin yok.... Haa... Pakistan, Hindistan ,İran,Azerbaycan gibi yerlerde ise havalı kornalar tam hava atma aracı olarak kullanılıyor...bilesin diye yazdım. Yanlış anlama sözüm sana değil...
Trafik Kurallarına uyalım.... Uymayanları uyaralım..