(21-02-2014, Saat:22:57)semih5389 yazdı: Benimki kontaksz calisiyor yardim edersin abi artik ogrendin
Semih o iş kolay teyp in arkasında sarı ve kırmızı kablo var sarı kabloyu tek başına araçtan gelen sarıya bağlıcan kırmızıyı ise kontaktan bir kablo çekip ona bağlıcan
Sent from my iPhone using Tapatalk
(22-02-2014, Saat:00:47)semih5389 yazdı: Kontak kablosu nerden alindi sigortadan mi orjinal soketten mi
Kontak kablosunu çakmaktan alabilirsin
(21-02-2014, Saat:22:19)qosmio yazdı: Hayırlı olsun kardesim gule gule kullan. Cok guzel olmus begendim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim sağol
(21-02-2014, Saat:22:22)emreunsal yazdı: kontaksız çalışmaması kötüymüş... ama yinede bizim araçlara çok yakışıyor büyük double din ler gibi kaba durmuyor orjinal fabrika çıkış gibi duruyor
Hocam yanlız şöylede bir durum var universal teyp ide yarın aracı satarken söküp başka araca takabilirsin araca özel olanı başka aracta kullanamazsın ve ayrıca fiyat kıyaslarsak aralarında yaklaşık %100 fiyat farkı var ben universali herşey dahil 560 tl ye mal ettim tabi montajı kendim yaptım diğer teype cd rom u üzerinde olana 1150 tl fiyat verdiler