(11-06-2014, Saat:02:33)Levent SARI yazdı: Bak müdür anladığım kadarıyla yaşça benden büyüksün şimdi sen öyle dedin ben böyle muhabbetine girmek istemem . ben baktım yazdıklarıma birde sen bak istersen. beni hedef alarak diğer arkadaşlarımada kendini bilmez demişsin. bu kanıya nerden vardın çok merak ediyorum o ayrı mesele.
Burada forum üyelerine çok rahatça rencide edici yorumlar yapılmasından çok rahatsızım. Saygıdan konusurken birazda cuvaldızı kendinize batırın. Kimse bana ve diğer üyelere saygısız, öküz, şaşkın bilmem naptımın arabası vs. kelimeler kullanamaz. Herkes yazdıklarını okusun harmanlasın öyle yorum yapsın . Ağız bozmaya gerek yok. Konuşurken uslubumuza dikkat edelim.
Ya şu müdür şampiyon gibi sıfatları bırak bir kenara saygıdan bahsediyosun bu tür hitap şekilleriyle hitap edilmesinden bende hoşlanmam yoruma dikkat et olayın çıktığı yoruma bak ne yazmışım sana hatırlatıyım biz forum üyeleri böyle düşünürse dışarıdaki kendini bilmezlere ne hacet sen simdi söyle ben sana veya diğer arkadaşlara ( forumdaki) kendini bilmezmi demişim arakadaşım olayı geren sensin alınganlık yapan sensin çıkmış daha sonra saygıdan bahsedince yine gerilen. Sensin lütfen yazılanları tekrar gözden geçir ben forum üyelerine hiçbir ithamda bulunmadım olayı başka yöne çekmeyelim
Sent from my iPhone using Tapatalk