(27-03-2015, Saat:23:30)SVLpls yazdı: Arkadaşlar arabam birkaçgündür vites düşürdüğümde tekliyor örneyin 4 ten3 e aldıgim gaza basınca aynı şekilde 3 ten 2 aldıgımda gaza basınca sanki öne dogru yığılma yapıyor tekliyor yakıtta pislik var gibi birkaç saniyelik olay sonra düzeliyor bu yüksek hızdafa aynı yavaşta aynı kullandığım yakıt şel nitro tecrübeli arkadaşlar yardım aracım 75 emitıon 2011
Arkadaşım aynı sorun bende de var. 2012 model e5 95 lik emotion aracım. aracımı sıfır aldığımdan beri aynı sorun var. Serviste garantiden turbomu değiştiler olmadı map sensörü temizlendi olmadı. 3 defa carbon clear yapıldı olmadı. Aracı sabit devirde sürerken hızlansın diye az gaza yüklenince birden gaz kesip alıyor. Sonra sorun yok keçi gibi gidiyor

en sonunda bursadan fabrikadan bi arkadaş geldi aracı bakmaya. Bu olayın bir sorun olmadığını 95 lik araçların turbolarının geometrik hesaplamayla çalıştığını, ben gaz pedalında ayağımı öyle bir yerde tutuyormuşum ki turbo açayım mı açmayayım mı diye kararsızken gaza yüklenince teklemeye sebep oluyormuş. Adamların açıklaması bu. Bence turbo olayı mantıklı ama tekleme oluşturması mantıksız. Bu arada aracım 87 binde oldu ara ara hala yapıyor

alıştım artık. Benim arabamın da geometrisi benim gibi zayıf

) hesaplıyamıyor!! Sonuç null!!!! siz bir çare bulursanız paylaşırsanız sevinirim.