yarın resimleri koyucam arkadaşım ama gerçekten çok güzel duruyo

ama konfor için aynı şeyleri söyleyemiycem özellikle arka koltukta oturanın hali duman

))gerçekten hamile olan doğurur derlerdi doğruymuş

exss gönderdiğin linki biliyorum dikkat edersen bende orda birşeyler yazmıştım ....
gelelim yaydan sonraki yaptıklarıma dün bir özel yapım amortüsörcüyü aradım ismi malum ama reklam olabileceği için yazmak istemedim ustasıyla görüşemedim orda çalışan teknik elemanlardan biriydi sanırım bana söyle dedi yayların kısaldığı için senin amortisörler devre dışı kaldı gel bir usta baksın teste çıkın ama büyük ihtimal amortisörlerin boylarını kısatmak gerekir çözüm ozaman olabilir dedi bende orjinal yaylarım duruyor gerekirse geri takmak için amortisörleride bozmak istemiyorum onun yerine yeni bu yaylara göre amortisör yapsak olmazmı dedim olabilir dedi ne kadar tutar dedim tam bilmiyorum ustam bilir ama 400 tl gibi olur dedi
Şimdi pazartesi günü maslak oto sanayiye gidicem bir göstericem eyer çözüm bulabilirsem size burdan yazarım bu yazdıklarımın ışığında yorum yapmak isteyen arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum akıl akıldan üstündür bekli yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar acayip konforsuz bir durumdayım yardımlarınızı bekliyorum

(