(06-09-2011, Saat:19:09)architect39 yazdı: Admin aslında bunu sizin organize etmeniz lazım ama
)) sorun değil bende yaparım kaç kişi istiyor bir talep belirliyelim bende sorıyım bir reklamcıya çıkaralım bir tutar bölelim adet fiyatı çıkaralım isteyene elden ist içi teslim edebilirim isteyenede kargoyla yollarım sorun değil yeterki gönüller hoş olsun gerisi teferruat
) şimdi kaç kişi istiyor talepleri görelimmm
Sevgili kardeşim böyle bir sorumluluğu aldığın için öncelikle seni kutlarım. Aslında daha önce forumda bir kardeşimiz bunları yaptırmıştı Ancak stickerlerin dış çizgileri tek renkti (siyah)
stickerlerımızın dış kenar çizgileri siyah olduğundan, koyu renk araclarımızın arka siyah bandının sağ üst köşesine,veya arkada uygun herhangi bir yere uyguladığımızda renk ve sticker kendini belli etmiyor(Örneğin benim araç füzyon mor.. Bende sticker olmasına ve uygulamama rağmen hiç kendini belli etmedi ve yakışıksız durdu)ve geri çıkardım.
Bu nedenden stickerler yapılırken iki ana renk üzerine baskı yapılarak üretilmelidir , koyu renk araca sahip olanlar için ana dış çizgisi beyaz veya gri/gümüş , Açık renklerde araç sahipleri için ise yine klasik siyah çizgili olanlar kullanılabilinir.
Eğer bu şekilde bastırılabilinirse ben şahsen 2 adet sipariş veriyorum.(Koyu renk araç için olanlardan) dış çizgisi Beyaz veya gümüş renk olanlardan.
Şimdiden teşekkür ederim.