(14-10-2011, Saat:15:55)61AY161 yazdı: öncellikle fiorinodaki akü 50 amperlik bi akü eger akünü büyütmeyeceksen aküne göre sistem kurmanı öneririm ayrıca senin ne tarz müzik dinlediginde yapacagın tesisata yansır sert bass mı ton bassmı istersin onda karar kılıp ondan sonra subwoofer seçimini etmelisin önerim 50 amperlik aküde cift amfi kullanmanı tavsite etmem suanlık bi zararını görmezsin akü zayıfladıkca belli eder
50 amperlik aküye 2000 rms subwoofer sistemi dizmiştim kaldırdımı kaldırdı ama tam anlamıyla degil tabiki onun için önce aractaki elektrik tesisatına göre seçimini yap derim
sert bass istiyorum ve on orjınallerı dgısıp 13 mu yoksa orayı kestırıp 16 mı koysam ayka bafaja 4 tanemı 2 tanemı hoparlor koysam sızce nasıl yapsam bıde cıft anfı ıle dahamı ıyı ses alıyorsun yada anfıden farkı yokmu sız trabzondakı nerelerde ses sıstemcısı varmı bılıyon mu ?
(14-10-2011, Saat:01:34)maydoz yazdı: dostum ben ses sistemi yaptım benden esinlenebilirsin
http://www.fiorinofunclub.com/mybb/konu-...t-836.html bu konuya göz atmanı istiyorum
gelelim marka seçimine.
sana şöyle bir öneride bulunayım her markanın her cihazı hiç bir zaman mükemmel olamaz mesela kimi markanın anfisi iyidir kimisinin subwoofer ı kimisinden component kimisindede teyp iyidir.bu yüzden aynı marka tercih etmen sana pekte bir fayda sağlamayacağı gibi sırf marka aynı olsun diye kalitedende ödün verebilme dezavantajın olabilir
iyi düşün derim 1500 tlyede çok sağlam sistem kurarsın hiç kafanı yorma
siz toplam nekadar tuttu teyp harıc ? ben teyp degısmeden yaptırcam blu-me fln varya bıde dreksyndakı tuslardan ama ıcını sokulup anfı gırıslerı yaptırılıyo ozaman pıoner gıbı dıgerlerınden farkı olmuyo bası kıcker dusunuyorum kare basını 38 cm sert bas sevıyorum aklım karısık cokda bıse anlamam sıs sıstemı yok mıd yok mono bılmem ne