(07-11-2011, Saat:20:19)GEZGİN yazdı: SEYEHATİM SIRASINDA KONYADA Kİ BİR PEUGEOT SERVİSİ, TEYP DE USB ÇIKIŞI OLABİLECEĞİNİ, BU İŞLEMİDE DAHA ÖNCE HİÇ YAPMADIKALRINI BELİRTTİLER. FABRİKA DA NET BİR CEVAP VERMEYİP, YETKİLİ SERVİSİNİZE DDANIŞIN DİYOR. BU KONUYU ARAŞTIRARAK, MUTLAKA CEVABINI BULACAĞIM ARKADAŞLAR, BURADANDA, PAYLAŞIRIM. EĞER SİZDE BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLURSANIZ, YORUMLARINIZI BEKLERİM. TEŞEKKÜRLER...
İster Blaupunk, ister Bosch olsun her iki tiptede data transferi amaçlı USB embedded değil. Bu radyolarda sadece bir ara birim ünitesi ile USB özelliğini aracınıza kazandırabilirsiniz. AUX Blaupunk için mevcut ancak Bosch için olup olmadığını bilmiyorum. Bu bağlantıyı uygun bir yerden dışarı çıkartmak mümkün.
USB için ise ben aracımda Blaupunk Bluetooth/USB interface + Blaupunk Oled display ünitesi kullanıyorum. Bu cihaz sayesinde hem usb memory stick, hem bluetooth A2DP destekli telefon yada media playerlardan mizik dinleme ve güzel bir araç kiti özellği oldu.
Aynı zamanda bu cihazı radyo cihazı üzerinden direksiyon kumandasıyla da kontrol edebiliyorum.
Bu noktada AUX için bir ihtiyaç da sözkonusu olmuyor zaten.
Bunun yerine en iyi alternatif Parrot ürünleridir.