Sevgili REAL yanlış anlaşıldımsa özür dilerim? Tabiki amacım kimseyi kırmak veya tömet altında bırakmak değil, yazdıkarım tamamen beni bağlar, Araç bakım olayı kişiye, kişinin iş durumuna, maddi durumuna, bulunduğu bölgedeki sanayinin durumuna, kişinin zamanına göre değişir, bu sebeplerin bir veya bir kaç tanesi hasıl oluyorsa? tabiki araç sahibi aracını servisin ŞEFKATLİ kollarına bırakıp gönül rahatlığıyla işine bakar, bilir'ki aracı emin ellerdedir ve bakımları eksiksiz yapılmaktadır.
Kendiside aracı almak için servise gittiğinde, güler yüzlü, üstü başı tertemiz, diksiyonu düzgün bir personel tarafından karşılanır, bunlar tabiki kişiye göre önemli.
Aslında olay bence birazda kumar, diyeceksinzki nasıl kumar oluyor? Efendim aracın garantisi bitinceye kadar, agır bir arızası olmayıp, ufak tefek şeylerle garanti süresini doldurmuş isek ve bu meyandada buyurduğunuz gibi tüm bakımları yetkili serviste yaptırmış isek külliyen zarardayız.
Mamafi buyurduğunuz üzre ağır bir arızamın olması durumundada benim tezim çürümekte tabiki, yani durum %50 %50

bilmem yanılıyormuyum?