(18-04-2013, Saat:11:03)MerdiV yazdı: Gulerek oturmak nasip etsin allah. Senin adina sevindim. Araba almak kolay zaten. Sen en iyisini yapmissin. Hayirli olsun inş.
tesekkur ederım allah razı olsun.
(18-04-2013, Saat:19:21)TURUNCU 16 yazdı: hayırlı olsun sonuçta güzel bir yola girdin, oda hayırlı olsun, evinde hayırlı olsun güle güle otur,aramızda olursun inşallah biz büyük bir aileyiz 

her zaman aranızdayım gıtmek yok takıp etmeden duramıyorum zaten abı. benım ıcın boylesı daha ıyı oldu yenı musterısıne verdım oda ıyı bı ınsan ınsallah benım gıbı bakara sıkıca da tembıh ettım zaten ıyı bak arabaya dıye.bırazda uzuldum tabı. bırakıp gıderken arkadan soyle bı baka kaldım acıkcası. benı bırakma dercesıne oda bana baktı

. hayırlısı olur ınsallah benım için.tek sıkıntım muayenede ruhsatta 5 koltuk sıkıntı yarattı bana emnıyetten 4 olması ıcın bı evrakla normale dondermıs oldum sadece. muayeneye gıdecekler once emnıyetten 4 koltuk evragı ıstesınler sonra muayeneye gıtsınler. artı 80 lıra ıcınde ruhsat yapragının degısımı ıcın tutar ıstedıler ama ben noterde satıs yaptıgım ıcın bu mıktara gerek kalmadı. bılgınıze forum uyelerı.