(15-08-2011, Saat:17:34)esestmr yazdı: (15-08-2011, Saat:14:23)cominika yazdı: aracım henüz 20 binde şanzumadan gelen vites geçiş seslerini biliyorum o normel benim demek istediğim ses motordan geliyor yüksek devirde ses yok motor tam rolentiye düşerken yapyor o sesi servis biliyor aslında butip seslerin neden kaynaklandığını araç garantili olduğu için pek yanaşmıyolar diye tahmin ediyorum garantisi bitsin motoru bile indirirler
doğru söyledin caminika bu konuda katılıyorum sana,servisten tiksiniyorum ve de birdaha gidersem kesin kavga ederim servistekilerle.. 10.000 bakımından 163.00 tl aldılar ve 20.000 bakımından 450.00 tl istediler kavga gürültü tanıdık derken 350.00 tl ödedim.tam soygun yeri garantisi bitse de kurtulsam.20.000 bakımında yapılan işi kendim yapsam hersey dahil maximum150.00 tl. ki tanıdık vesilesiyle 100.00 tl düşülebiliosa hesap edin her fıat kullanıcısından 100.00 tl fazla alınsa siz düşünün artık..
Bilindiği üzere Fiat servisleri yeterli eğitim, bilgi ve tecrübeye sahip değiller. Ayrıca periyodik km bakımlarında standart bir ücret politikaları yok. Her servisin bakım ücreti farklı.... Servislerde müşteriye aracın durumu ile yeterli açıklama verilmiyor. Foruma dikkat ederseniz servislerden müşteri memnuniyeti %5-10 bulmaz.
Aslında Normal servis yerine,özel fiat servislerinde bakımları yaptırsak ve garantiden vazgeçsek ne kadar bir zararımız olur ?
İşte birde bunu tartışsak... yorumlarınızı bekliyorum.