(08-01-2016, Saat:22:43)ugurts yazdı: eline saglık kardesım guzel calısma olmus senın kı kadar olmasada bende de buna yakın bi uygulama var yalnız tabledın ekranında kı fiat logosunu nasıl yukluoruz nette arastrdım ama .gif uzantılı olan logoyu bulamadım yardımcı olursan sevınırım tskler....
logo uygulaması kendim yaptım ekranda dönen video aslında bilgisayarda hazırladım bunu nette bulamassın normalde logo sabit video efektleri ile döndürdrüm kayddettim biraz uğraştım anlıyacagın
bundan önce hazırladıgım uygulama apk olarak yüklüyorsun android uygulaması yazdım bunun ekran görüntüsü daha kaliteli şimdi bunu kullanıyorum

istersen kendi yazdığım apk uygulaması vereyim bir yükle istersen
FİORİNO APK
uygulamayı yükle kur daha sonra canlı duvarkağıtlarından ana ekrana ekle direk çalışır ...
(21-01-2016, Saat:02:20)lojistik9p yazdı: Hocam eline saglik gercekten kullanisli olmus. Bir sorum olacak, tableti nasil sabitledin oraya acaba. Bu konuda bilgi verirsen ben de yapacagim ayni uygulamayi. Tesekkurler....
Tabi kardeşim ne demek daha önce konum bu idi ilk tabletimin montajı konusu burda
http://www.fiorinofunclub.com/Konu-Aux-M...stemi.html
(14-01-2016, Saat:01:19)TURUNCU 16 yazdı: Eline sağlık güzel olmuş.
eyvallah daha iyisi sizinle olsun.