Tlf sesini öparlörlerden duyarız tamam bizim sesimiz nasıl gidecek? tlf agızımıza yakın tutacaz dimi???
Telefonu vitesin oradaki boşluğa koyup, birazda sesimizi yükselterek konuşursak bizi gayet rahat duyarlar.
(05-12-2011, Saat:16:28)esestmr yazdı: arkadaşlar paylaşım çok güzel ve de çok yararlı.. anlamadığım ise şu; blaupınkt marka olanlarda aux modu var ıse evet bu kabloyu takarak kullanabılıyoruz fakat benım 2011 fıorınomda da olduğu gibi (kendim söktüğüm için biliyorum) bosh marka yani üzerinde mp3 yazan teybime de bu kabloyu taktığım zaman aux modunu kullanabiliyormuyum ya da cd tusuna basınca suan çıkmayan aux modu kabloyu takınca mı çıkıyo,ya da hiç çıkmayıp baska sekilde mi aux devreye giriyor? 2011 fiomda cd içinden çıkmadığı için çakmaklığa takılan radyo frekans aparatına talim ediyorum bu aux olayı bosh marka teybimde de oluyorsa çok iyi olacak benim için..
Senin bosch marka teyibinede olur arkadaşım, benimkide aynısı CD tuşuna 2 kez basınca çıkmıyordu kabloyu takınca çıktı. Teyibin menüsünde CD/MP3/AUX yazar kontrol ederseniz. Kabloyu takıncada aktif oluyor.