(Bu sökülürse kapıdaki gardiyanın görevine son verilmiş olacaktır) Ben Gardiyan sevmiyorum demekki

Abilerim ben aracımla nigah kıymadım bir ömür boyu benle yaşamayacak,ama yaşadığı sürece beni mutlu/tatmin etmesi lazım. Sizin beğenmediğiniz o sanayideki elleri öpülesi ustalar varya Fionun stepne calınmasına çare buluyor ama sizin mühendis efendiler hala araştırıyorlarmış bize döneceklermiş, kitaptan okumak kolay ben o mantığa çok itibar etmem biraz eski kafalıyım denerim bakarım kullanırım kararımı veririm. Eğerki EGR iptalından sonra Bugünki yakıt denememde şehir içi 7.5-8.0 lt olan ortalama tüketim 6.1-6.6 arasına inmişse araç rampalarda kudurmuşçasına tırmanıyorsa,ilk kalkış serilermişse,motorun sesi bile azalmışsa bunlar bana yeter,ben yanmış dumanı bir daha yakmak istemiyorum, hararet falanda olmaz o kadar sıcaklık artmasını tölere eder.
Not: Dikkat ederseniz mucitlerin çoğu cahil guraba tayfasından çıkıyor,yaki okumamış ama sanatında Prf olmuş insanlar.! Doğu Karadenizde hiç harf tanımayan ama bir eğe ve tahta mengeneyle silah yapan ustalar vardı/mış (Eskiden).
Yazdıklarım kimseye itafen yazılmadı lütfen kimse üzerine alınmasın. Saygılarımla