(01-12-2011, Saat:16:34)Hamsion yazdı: (24-01-2011, Saat:20:20)ERDİ yazdı: (24-01-2011, Saat:20:13)isoskeisos yazdı: (24-01-2011, Saat:19:09)ERDİ yazdı: teyibini sökmene gerek yok cd tuşuna iki kere üst üste bas direk aux yazması lazım eğer yazmazsa teyibinde aux yoktur
yada teyibin kasasında hemen cd girişinin üstünde mp3 yada Blaupunkt yazar eğer Blaupunkt yazarsa % 100 aux vardır ama mp3 yazanlar bosch marka onlarda cd tuşuna iki kere değil 10 kerede bassan aux felan çıkmıyo
Kardeşim 2 kez basmama rağmen aux çıkmadı. Demekki , Benim aracım 2011 olmasına rağmen aux ben de mevcut değil,ama MP3 var.
sizin teyibinizde bosch marka aynı benim teyibimden active donanımlı puntomda bile bu özellik vardı ama nedense dynamck te bu özellik yok
az önce fiata mail attım bakalım dönüş yaparlarsa sizede burdan bilgi veririm
Selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 2012 model 75 hp lik fiomu aldığımdan beri bu konuyu gerek bu konudan, gerekse başka forumlardan çok araştırdım. Teyibin önünde sadece mp3 yazıyor, servistede söktürüp baktırtım dediğiniz gibi bosch marka, netten araştırıp bir kablo aldım ve sevisin yolunu tutup kabloyu taktırdım sonuç hüsran orda aynı kabloyu başka araca taktılar aux çalıştı. Konunun peşini bırakmadım sonunda bosch servisini netten uzun aramalar sonucu buldum ve oradan kabloyu alıp tekrar serviste taktırdım ve aux modu devreye girdi. Sonuç olarak kablo takılmadan cd tuşuna iki kerede on kerede basılsa açılmıyor uygun kabloyu bulup takarsanız. Cd tuşuna iki kere başınca yada direksiyonda source tuşuna basarak açılıyor.
Ya abicim benim arabam 2011 model fiorino benim teyibimde bosch ama istanbula kadar aradım yok öyle bi kablo dediler senin kablo orjınal soketli olan kablodansa eğer banada alıp gönderne kadarsa wereyim ücretini izmirde kime soruyosam yok cekiyolar ama istersen yparız teyibin arkasından lehimlerle felan yapcaklarmıs bende orjınalliği bozulmasın istiyorum