(25-08-2013, Saat:00:26)team146 yazdı: Elinize saglik ozellikle direksiyon kilifinda guzel iscilik cikarmissiniz.Bende aldim ama cesaret edemiyorum.Kilif konusundA tavsiyeniz varmi yapim icin.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Kardeş hiçbir zorluğu yok sana tavsiyelerde bulunurum. Mesela öncelikle kılıfı geçir direksiyona daha sonra içten iğneyi sapla ipin arkasına topuz yap o topuz derinin içinde kalmış olcak sonra karşıdanda deriden bir delik del ve karşıya çık sonra ipleri karşılıklı geçiriyorsun ve gerdiriyorsun orda şekil gibi gözükenler kendi yanlarındaki ipler aslında bizim taktıgımız ip orda şekilli değilde dümdüz oluyor cunku usttekı ve alttakı gerılıyor bırbırıne yapısyıor biizm ipimizde duzelmıs oluyor
(25-08-2013, Saat:01:45)MsK yazdı: Herşey İyi Güzel Kolanın Üzerindeki Koku Dahada Güzel Süper Olmuş Emeğine Sağlık
Arkadaş heryerde gözün varya

kolayı içemedim oraya koydum sonra kokunun agzı kapalıymıs nıe bole dıye bakarken bi foto cekeyım dıye koydum orda kalmıs
(25-08-2013, Saat:02:10)mrboss yazdı: eline saglık güzel olmuş bizim direksiyon kumandalı ve kumandaların ust kısmında tutmak için çıkıntılar var her kılıf uymuyor 
Kumandalı direksiyonada yapanı gordum kardeş aynı benim gibi yapıyorsun. Sonra senin demek istediğin kumandalı yer daha ınce orası kabarık durcak dıyorsun onun ıcın nabıcaksın ipi alttan geçiriceksin deriye sonra yavas yavas iplerden geçire geçire orayı sıkıstırıp gericeksin