(11-10-2011, Saat:00:37)jerry0ne yazdı: Bende 2008 Model Combimix var 33.500 km'de ve yol bilgisayarında B.ort.tüketim 5.2 Olarak gösteriyor . Aracım uzun yolda ise 4.6 ortalama şehir içinde ise 5.5 olarak değişebiliyor ben çok memnunum açıkcası biraz okuduğumda 7.1 - 7.5 lara kadar gördüm ve inanamadım bunun tek nedenini aracın rodaj zamanında iyi kullanılmamasından kaynaklandıgını düşünüyorum ben şahsen
Aracım 8750 km de. bu cumartesi günü Çanakkaleden- İstanbula geldim. 303 km yaptım. Aracımı 75-105 km aralıklarında kullandım. vites geçişlerini genel olarak 2400-2800 dd aralığında yaptım. Tabii bir de uzun süre Lodosu arkadan aldım..

) Aracımın bilgisayar Trip verilerine göre durum şu: Ortalama hız : 73 km. Ortalama yakıt tüketimi : 4,5/100 km.
Aracımın bu verileri bana göre gayet güzel ve beklenen bir sonuç . Daha önce de defalarca bu konuda yazan birisi olarak bir kez daha arac sürücüsü ve sürüş tekniğinin ne kadar önemli olduğunu tesbit ettim. Hele bir de 10 bin bakımına girip yağ ve filitreleri de değiştirirsek daha iyi bir netice alacağımı biliyorum.