(03-12-2011, Saat:16:34)FULLKONTAQ yazdı: (03-12-2011, Saat:16:18)BaSKaN yazdı: (03-12-2011, Saat:16:05)FULLKONTAQ yazdı: Yok sıfır için fiyat aldim... Fiyat çok uygun diye dusunuyorsaniz, ben engelli oldugum icin ötv ödemedigimden fiyat bu kadar dusuk... Yoksa asil fiyati 45.000... bayi hesapladi bana gelisi 27.000 hatta biraz da biz birseyler yapariz dedi satici 
Üstadım evet %40 ve üzeri engelli raporu olup gerekli şartları yerine getirenler ÖTV,den muaflar. Ayrıca Yıllık vergi ve Tuv muayene ücretindende muaflar. %37 ÖTV,li bir araca talip olmanızı takdirle karşılıyorum, 27,000TLlik rakam uzlaşılır bana kalırsa Şimdiden hayırlı olsun.
Not: Özür oranınız kaç?
Henüz raporumu almış degilim
ama %40 uzerinde olacğı muhtemel. 8 ay önce yaptim kazayi henuz tedavi bitmedi. Sol bacagimin dizden altı yok, sag bacagimda da çoklu bag yaralanmasi var 10 gundur fizik tedavi goruyorum 35-40 derede dizimi bukmeye basladim yeni. 7ay dümdüz durdugundan butun eklemler kireclenmis butun kaslar ölmuş nerdeyse. Önce kuvvetlenip dizimi kullanmaya calişacağım insallah, protezle yürümeye de alistiktan sonra insallah cok sonra araba alma isi aslinda
saglik olsun hepsi olur Allah'ın izniyle...
Bi polis abimizin sağ diz altından engeli var diz altı protez kullanıyor. Onun özür oranı %44 
Kardeşim; Öncelikle büyük geçmiş olsun, canın sağ ya önemli değil gerisi, azim ve çalışmayla hallolur.
Memleketimizde bu trafik kazalarında verdiğimiz kayıplar,Terör belasında verdiklerimizden daha fazla.....
Bu sebepten dolayı Hergün söylüyoruz. Trafik kurallarına uyalım,uymayanları uyaralım .. Aşırı hız yapmayalım,Trafik ışıklarına riayet edelim. Alkollü olarak trafiğe çıkmayalım, Araçlarımızı agresif değil,sakin olarak kullanalım diye.......
Tekrar geçmiş olsun, Seni forumda Herzaman aktif olarak görmek isteriz....