(01-02-2012, Saat:01:16)quattros3 yazdı: Öncelikle herkese bol muhabbetler aranıza yeni katıldım.1 senedir fiorino comfort matic kullanıcısıyım.Arada okudugum bazı problemler var.
Öncelikli olarak yeni bir problemden bahsetmek isterim sabah marşa bastım otomatik vites arızası verdi. VİTES N de kalıyor. derken 5-6 denemeden sonra normale döndü. Bu sebepten ötürü Servise *ürdüm ve sonuç olarak şanzıman değişimi gibi bir sonuç çıktı ortaya.Neyseki garanti devam etmekte ama daha 1 yıllık bir araçta bu denli bir arızanın olması sizce normal mi?
Böyle bir durumda izlenilmesi gereekn yol sizlerce doğru mu? Teşekkürler.
Sevgili kardeşim, öncelikle geçmiş olsun; Lütfen profil bilgilerinizdeki eksiklikleri giderirseniz,araç bilgilerinizi görebiliriz. Mesajınızda aracınızın bir yıllık olduğunu belirtmişsiniz. demekki aracınız 2011 model..
Bir yaşındaki aracınızdaki bu arıza bence normal değil, ancak forumda sizin gibi bir kaç arkadaş da aynı problemi yaşadığını belirtmişlerdi. Ve servise müracaatlarında şanzıman değişikliğine gidilmişti(garantiden)
Yine Diğer bir arkadaşında aynı problemden otomatik baskı takımı galiba değiştirilecekti.,ve servis ona bunun kullanıcı hatası olduğunu ve garantiye girmediğini söylemişlerdi.
Bu nedenden en kısa sürede servise başvurmanızı önerir ve sonucu burada bizimle paylaşmanızı bekleriz.
Korkumuz bu arızanın conformatiklerde kronikleşmesi... Eğer böyle ise topluca fiata müracaat edip eğer bu bu arıza Kronik se ; bu sebep ile geri çağırılmalarının temini cihetine gidilmesidir.